Klubaften

Klubaften

Kom med på en spændende tur til Gaula elven i Norge og oplev i ord, billeder og video hvordan et hold laksefiskere, fanger lige så mange laks på en uge, som der fanges på deres vald hele den øvrige sæson. Valdet er det herlige Reitstøa vald i Gaula elven.
Hvis du nu tror at det er endnu et foredrag om fluefiskeri efter Laks, så tager du fejl ! Derimod er omdrejningspunktet det uhyre effektive og meget traditionelle norske ormefiskeri, specielt det fascinerende flydeormsfiskeri, men der er også indslag med spinnefiskeri efter Laks.

”Før min deltagelse på ”Uge32 holdet” på Reitstøa vald i Gaula, havde jeg altid fisket Laks på flue, men de virkelig garvede laksefiskere på holdet, åbnede mine øjne for helt ny og fascinerende måder at fiske laks på.”

At disse metoder så også er uhyre effektivt, gør det jo ikke mindre interessant.
Hvis du er åben for ny inspiration eller måske mangler en effektiv metode til at overliste din første Laks, så er muligheden her, hvor vi vil se på både sted, metoder og grej.
Men vi vil heller ikke glemme at nyde senerne fra den storslåede norske natur og fighten med storlaksen – noget vi nok er mange der drømmer om i de mørke vinter måneder.
Så kom og vær med på en hyggelig aften hvor Pirken også tilbyder lidt forfriskning til rimelige priser.

Om foredragsholderen
Foredragsholderen John Larsen har fisket i over 50 år og har boet 3 år i Norge med Bjerkreimselven som hjemmevand, er ivrig fluefisker, men har siden 2010 været en del af det legendariske ”Uge32 holdet” på Reitstøa vald i Gaula, hvor spinner og orm er den dominerende faktor for succes.
Det er specielt denne erfaringerne fra Gaula der ligger til grund for dette foredrag.

Event Properties

Aktivitet dato 27-02-2020 19:00
Aktivitet slut dato 27-02-2020 20:30
Kapacitet Unlimited
Individuel pris Gratis
Sted Pirken

Information om sted - Pirken

Parkering er til højre for Egholm færgelejet. Fra parkeringen følger du stien til Pirkens Klublokale i det første hus du kommer til.

Aktiviteter

12-03-2020 19:00 -21:30

26-03-2020 19:00 -21:30

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsmail og gå aldrig glip af aktiviteter og arrangementer FFFD Aalborg arrangere.
Til og afmelding via kontaktformular